Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Thursday 25 November 2010

Torsdags morgen

Da er deler av torsdagen over, planen var at jeg skulle ut aa spise middag med de "gamle" slankevennene mine, men av forskjellige grunner maatte vi avlyse, vi hadde blitt tre stykker istedenfor 6, og det er jo ikke akkurat planen.


Men , jeg har saa langt vert flink, har juksa litt da for jeg veide meg i dag morges, da tror jeg vekta stod paa 83.6 tror jeg,.

Jeg glemmer det jeg jobber mot hver uke, men konsentrerer meg om aa ikke spise noe snop.

~I mogen maa jeg komme ut med den riktige vekta, og jeg MA huske gjennom helga aa spise sunt. Det er vanligvis helga som gjoer at jeg ikke klarer aa faa vekta ned. Jeg SKAL tracke  hele helga, og har saa langt gjort det bra. Ja, naa har ikke helga akkurat begynt da, men at jeg konsentrerer meg om aa fylle ut trackeren lover iallefall godt!

Friday 19 November 2010

Uke 1

Ja, jeg driver stadig aa finner paa noe nytt som skal hjelpe meg...ikke nokmed at kjoepesnopet skal bort, naa skal jeg se hvor mye jeg klarer aa gaa ned i vekt denne uka.

Dette er foerste uke og hva blir resultatet? Jeg skal tippe paa at jeg gaar ned en halv kilo, det vil si at neste fredags morgen skal vekta staa paa 83.9 kilo!
Jeg skal ikke veie meg foer den dagen, og saa skal jeg proeve aa jobbe hardt mot maalet.
Hei-hvor ble det av rockeringen min??????

I dag = 84.4 kilo!!!

Ikke en helt vanlig jul

For noen dager siden bestemte jeg meg for at jula i aar ikke skal bli en helt vanlig jul.
Javisst skal vi pynte, og javisst skal prinsessa faa sjokolade i julekalenderen, MEN vi skal ikke overspise vi skal ha en flott feiring paa juleaften med middag og is og kransekake, og paa kvelden blir det ogsaa kakemenn.
Etter kakemennene stopper vi, da er det stopp..vel..kanskje blir vi invitert til 1.dags selskap, men det skal gaa stille og rolig for seg.

Jeg gleder meg allerede!!!
MEN>...Hva skal vi ha til middag i dag, noen som har noen gode ideer???? 

Tuesday 16 November 2010

Hvor var jeg da?

Ja, jeg vet sannelig ikke helt hvor langt jeg er kommet, men jeg kan med stolthet si godterier/sjokolade=nei takk.

Et par ganger har det holdt hardt, spesielt rundt Hallowe'en da jeg egentlig er en godtegris;(
 I helgen var vi ogsaa paa norsk julebasar i Glasgow, og jeg kjoepte kake.....! Men det var hjemmelaget(ikke av meg da). Det blir vel eneste sjangsen for julekaker for meg, for det blir nok lite baking paa mg i aar!

MEN, jeg kjoepte ikke marsipan, eller gullbroed eller Troika...jeg kjepte i stedet groennsaape og surkaal., jeg er GODT fornoeid:) Det maa nevnes at jeg har funnet fram rockeringen  min..men siden 1 Oktober har jeg ikke vet helt i form. Sleit med hodepine og naa er jeg forkjoela(med hodepine), sa
a jeg haaper paa en bedre uke!!

I dag skal frossen frukt ut , og spises i kveldinga! Det er helt sikkert. Jeg skal nok komme tilbake med daglige oppdateringer, det er bedre aa konsentrere seg da synes jeg!

Tuesday 2 November 2010

Surr

Gaatt helt i surr jeg, aner nesten ikke hvilken dag det er. Har hatt hodepine i et par dager naa, saa egentlig boer jeg fine senga..skal ta en god opptelling imorgen hvis jeg rekke det..!

God natt