Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Saturday 24 September 2011

Min trener!!

Tony Horton

Jepp, jepp

Har går det bra altså, jeg er jammen på vei nedover...på veing torsdags formiddag var jeg ned nok en lb. Jeg ligger på 11.5 lbs mindre enn jeg var i juli. Er superfornøyd!!!

Vekta ligger altså på cirka 82.5 kilo. Planen er å komme på 82 blank neste uke. Vi hadde en treningspause på torsdag, jeg tror vi trengte det begge to, men var på'n i gjen i går.

I kveld skal vi fortsette, denne gangen med SCULPT som da er vekttrening, altså vi trener med vekter..og en haug av Push-ups, noe jeg absolutt ikke er flinik til. Hahaha ,jeg klarer circa 5!!

Målet er vel å kunne klare 30, i tillegg til å kunne gjøre chin-ups og pull-ups. Dette målet regner jeg med å nå, men sannsynligvis ikke før sommeren. Så det er bare å stå på!

Fikk dattera til å ta bilder av meg forrige søndag, rett før jeg begynte, og skal få henne til å ta nye bilder i morra.

Er litt usikker på om jeg tør sette dem inn her....vi får se etterhvert!!
Kommer tilbake med flere positive nyheters snart!!

Tuesday 20 September 2011

I går

I går var det CORE dagen, en del push up og løfting av vekter. Det gikk overraskende bra, men jeg kjenner at jeg ikke har spesielt mye styrke. Det ble bare 5 push-up'er men vektene gikk det bra med selv om jeg bytta på 1.1 kilo og 2.3 kilo. Ellerhvert legger jeg bort 1.1 vektene helt. Om en uke eller to tenker jeg.

I dag er det nok en Sweat rutine, samme som på søndag. Men jeg håper og tror at jeg såvidt kan klare bittelitt mere enn på søndag. Jeg kjenner meg i ganske god form og passe størrelse 12 buksene mine...litt stramme rundt magen er de..meeeeen, med antall sit-up'er som jeg skal gjøre i kveld, så blir det nok bra etterhvert.

Det er bare å stå på. Jeg kjenner at jeg har kontroll, og det viser seg i alle spekter av livet...nå for tiden setter jeg sminke på og fikser håret..lenge siden det var fast rutine.

Og hver kveld er det treningstøy på...lenge siden det var fast ruting også..kan faktisk se helt tilbake til skolepret 1997-98 da jeg gikk på idrettslinja på folkehøgskolen!

Men , nå må jeg gjøre klart til i kveld!

Hei så lenge dere!

Monday 19 September 2011

POWER

Ja, det er nettopp det jeg har begynt med, Power trening. I går var det SWEAT dagen, og min dag 1, i dag er det CORE og dag to.

Jeg skal lage en liste over hvor mange jeg klarer av hver og legge den ut etterhvert. Jeg må nemlig rett og slett se hvodag jeg ligger og og hvor mange øvelser det er snakk om. Dette er min første CORE dag, og jeg tror det skal bli både tungt og moro på samme tid.

Jeg GLEDER meg til å trene, hørt på makan???

Sunday 18 September 2011

PUH

Da har jeg begynt på litt ny trening, og dag en er ferdig. jeg kjenner det godt i alle musklene men gleder meg til i morgen!

*Jeg klarte ikke alle øvelsene, men det gjør ikkeno..noe er langt bedre enn ingenting. Blir mye bedre i morra!!!!

Linn

Saturday 17 September 2011

Morgentrim

Jeg har jammen begynt helga bra i dag! Jeg stod opp halv ni, og kvart på ni var jeg i gang med en halvtimes trening. Bare en treningsvideo av Joanna Hall, 28 dagers planen heter den, og er grei nok.

Jeg prøvde meg på Weight Watchers dvd'en, men siden kontrollen på dvd maskinen ikke virker fikk jeg bare introduksjonene..og det er jo ikke godt nok for det blir ingen trening av det.

Neste prosjekt av stabelen blir muligens P90, er ikke sikker når jeg skal begynne med det. Jeg kommer til å ha lettere treningsøkter før den tid iallefall. Vil gjerne være litt i form før jeg begynner. Greit å ikke skulle slite like mye som husbonden...hihihi! 

Thursday 15 September 2011

Hmmmmm

Hmmm, det er altså det jeg begynner med.....jeg lurer på om jeg skal begynne å trene aktivt nå...for å se en forandring i meg selv, en større forandring enn det jeg har sett til nå.

Spørsmålet blir egentlig hvor hardt skal en ta i..! Jeg tror ikke husbonden vil begynne på dette før neste måned, og da har jeg noen uker på å sette litt i gang sjøl før en brgynner på noe virkelig "hardcore" trening.

Vi får se hvordan en begynner!!!!!

Torsdag

Det er torsdag og det er veiedag!
Resultatet er meget bra, jeg gikk ned 2  lbs i uka som gikk, det er 0.9 kilo...så nesten en hel kilo i løpet av denne uka som gikk. Og det uten noe spesielt mye ekstra trim.

Tilsammen har jeg gått ned 4.7 kilo siden 1. August. Jeg er veldig fornøyd. Jeg skal bare fortsette, og tracke konstant!!!

Om dette går sånn som dette videre, da vil jeg ha gått ned 10 kilo til sammen når jula nærmer seg. Jeg er klar som et egg!!!
Derfor er jeg bare innom her på bloggen ei lita stund har litt å gjøre før jeg må gå om 20 minutter!

Men bare så det er sagt...jeg er superfornøyd i dag!! Lenge leve Weight Watchers som gjør dette mulig!!!

Monday 12 September 2011

Mandag

Det er mandags morgen....en liten oppdatering må til....!
Jeg nevnte såvidt at jeg var sliten og trøtt i forrige innlegg..altså det er nå blitt høst, og i tillegg så er det dette månedlige som vi jenter må gjennom...jammen ikke rart jeg var sliten og trøtt. Jeg har også en tendens til å gå opp litt i vekt de dagene, så jubelen var stor når jeg faktisk gikk ned en halv lb på torsdag:) Det vil si..jeg gikk ikke ned PÅ torsdag, men da ble jeg veiet og det var da det vistes på vekta.

Jeg har altså nå gått ned tre uker på rad, og siden 1 August har jeg gått ned 3.5 kilo!  HURRA

Jeg har energi igjen, og det var ikke spesielt tungt å gå tur i går : i regnværet..opp en hard bakketrapp. I dag har jeg allerede gått en times tur (Prinsessa må følges til skolen, 30 minutter hver vei), og om 4.5 timer må jeg ut igjen for å hente henne.

Det er spådd kuling og regn seinere i dag, så det blir en morsom vei hjem fra skolen tenker jeg ;)
Det eneste jeg vil si, er at jeg kjenner at det er mye lettere å gjøre ting, har mer energi..

Å ja...Jeg fikk et supert kompliment på lørdag formiddag ;).

Prinsessa er på danseskolen hver lørdag, og jeg pleier ta meg en tur på butikken. Jeg sto der og kikket på bladene..Glamour, Red, Vouge og  disse her. Jeg hadde sminket meg, hadde øreringer på..og et par fine dongribukser(some jeg endelig faktisk får på meg). DEt var en herremann som da spurte meg : Are you in those magazines? Jeg trodde han mente om jeg likte disse bladene...men etter noen sekunder forsto jeg at han spurte om jeg var avbildet i bladene..! Snakker om å gi folk selvtillit!! Dette er noe jeg kommer til å leve på et par uker iallefall..en fremmed mann som spør om jeg er i Glamour..! -Hehe, jeg tror nok ikke han mente det, men kanskje han synes jeg var litt fin da:) Ikke ofte jeg får høre sånt ser du!

Men nå venter.....en haug av klær som må brettes...! Hei så lenge

Friday 2 September 2011

Det gikk!

Ja jammen gikk det....jeg fulgte oppskirften med aa skrive ned det jeg spiser, og ikke spise mer enn de propoengene jeg har tildelt, som er 29 daglig.

Jeg gikk faktisk ned 2 lbs, og det er 0.9 kilo. Jeg skal fortsette med aa skrive ned og foelge opp denne neste uka, og se om det blir like bra resultat neste torsdag. Jeg har et maal i sikte, og det er aa komme under 83 kilo!

83.6 var jeg i gaar morges. Naa skal jeg ikke veies foer neste torsdags morgen, og jeg er ganske spent.

Foeler med litt saann deppa og sliten, men jeg tror det er vaeret, og jeg skal ikke la det faa ta overhaand denne ganga!

Saa, denne gange skal jeg bare fortsette!!! naa skal jeg lage gulerotsuppe!!

Hei saa lenge