Created by MyFitnessPal - Free Calorie Counter

Saturday 26 February 2011

UKe 7 dag 2

Nå har jeg akkurat sjekka hva 1.5 lbs er, og det er 0.68 kilo, og det er hva jeg gikk ned denne uka som var.
Vekta stod på 84.3 kilo i dag morgen,og det er ikke så dumt, når jeg begynte med 86.9 kilo i begynnelsen av januar.

Målet for denne neste uka er å komme ned til 84.0. Jeg er godt i gang, har hatt bra lunsj og nåskal vi på butikken for å køpe grønnsaker og frukt.

Lønna kommer mandag, sp jeg regner med vi skal ut å handle mandags kveld, heldigvis har de 24 timer åpent på supemarkedet, så det skal gå bra.

I dag skal det bli hjemmedansing resten av dagen, og jeg regner med å komme opp i en del skritt i dag, rundt10000...det er på en vanlig dag lite, men en helgedag - ja da er det bra.

Håper dere alle har hatt en god uke!

Så i dag: 84.3
neste uke: 84.0



Thursday 24 February 2011

Dag 7

Kan  ikke akkurat fortelle dere hva vekta står på, skal veies i kveld. Jeg har ikke vert like fokusert disse to siste ukene, men skal ta det igjen denne kommende uka.

Det er rett og slett en livsstilforandring vi har, men denne gangen er det nok noe som blir værende. Jeg skal ikke tilbake til spise ut to tre ganger i uka.
Jeg har flotte kokebøker, og de skal brukes.

Jeg tror nok at vekta mi forsatt ligger på noen under 86, men planen er å komme under 85 denne uka som kommer. Det blir både dansing og zumba på meg, så er bare å sette i gang.

Noen forandringer blir det...i kveld er det min siste innveiing på dette møtet. Jeg skal bytte til dagtid, siden jeg uansett er på et møte på dagtid. Jeg trenger mere tid til å gjøre leker med dattera mi på snart 7 år.

I tillegg til vanlig skolearbeid, går hun på nettskole for å lære å lese og skrive norsk også. Det er viktig å kunne synes jeg, og det får gå først.

Jeg har aldeles ikke falt av lasset, og jeg tar godt valg oftere enn dårligere. Det er positivt iallefall!

Neste uke skal jeg har en pangstart, og da skaljeg prøve å ikke bruke mer enn 32 poeng om dagen, det er mitt måt, da skal jeg kunne gå ned i vekt bra for neste uke.

Så neste uke...her kommer jeg!!!!


Friday 11 February 2011

uke 6, dag 1

Da har akkurat uke 6 begynt, dette er dag en:)

Resultatet for innveienga i går var 1 lb ned i vekt, det er rundt en halvkilo. Jeg er ganske fornøyd, selv om jeg tror jeg kunne ha gjort det bedre. Denne uka blir nok litt vanskelig fordi det er skolefri fram til onsdag, og jeg har venligvis en halvtime gange til skolen og en halvtime hjem igjen, to ganger om dagen, disse to timene går jeg nå glipp av.

Jeg kjenner at lårmusklene mine ikke er sterke nok til mer enn et  par  minutter om gangen på sykkelen, men får heller ta det flere ganger om dagen i så tilfelle.

Jeg må vel passe på at jeg spiser masse frukt og litt mindre brød disse dagene framover. Derfor er det vel best å hoppe av maskinene, og bevege kroppen litt, om det så bare er her hjemme i huset!

Sunday 6 February 2011

Søndag igjen

Så er det jammen med søndag igjen, i morra er det en ny uke på gang, og jeg er forberedt.
I morra kveld får vi en exercise bike inn i huset for 12 uker. Vi skal leie den og se om vi klarer å gjennomføre 12 uker med å bruke den daglig.

Jeg regner med det vil gjøre et lite innhogg i kiloene på kroppen min. Jeg fikk dattera til å ta et bilde av meg, og det er ikke pent! Tror ikke jeg klarer å vise dem fram..ikke enda iallefall!

I morgen lir det uansett dansing, go på tirsdag skal jeg på Zumba igjen. Jeg gleder meg, det var utrolig moro!

Hei så lenge!

Thursday 3 February 2011

Torsdag er her

Det er nok en torsdag, og jeg har ikke blitt veid på to uker. I kveld er det veiedag, men jeg kjenner meg ikke helt klar.

Tror ikke jag har gått ned, mere opp...men det er altså fordi jeg var ute og spiste middag på indisk restaurant på lørdag, og det ble visst ei hel flaske vin på meg..dobbelt av hva jeg vanligvis har.

Jeg kjenner meg alikevel utrolig optimistisk, denne uka har jeg vært på dansing og Zumba, det var tungt, men utrolig moro. Tror aldri zumba har vært så moro!

I tillegg har jeg fått riktig kode til esouce på Weight Watchers, og jeg kom inn med en gang. Så nå kan jeg bruke det også.

Kjennes utrolig deilig. Jeg kjenner at jeg har mere energi, og jeg spretter mer når jeg går..det er ikke et ork å bøye seg ned for å hente noe, og det er ikke noe problem å knytte skolissene lengre. DEILIG!!!